Introduction to Economics - Online Test

Q1. Following are the factor of production except
Answer : Option D
Explaination / Solution:
No Explaination.


Q2. Which statistical tools is used by stage of statistical study – analysis of data
Answer : Option D
Explaination / Solution:
No Explaination.


Q3. _______ are always scare in relation to _____
Answer : Option A
Explaination / Solution:
No Explaination.


Q4. Which of the following points highlight the importance of statistics in economics
Answer : Option B
Explaination / Solution:
No Explaination.


Q5. Drawing conclusion from the data analyzed is the stage of
Answer : Option A
Explaination / Solution:
No Explaination.


Q6. Which of the following will give qualitative data
Answer : Option C
Explaination / Solution:
No Explaination.


Q7. “Statistics are like clay by which you can make a god or a devil as you please” Which limitation of statistics is highlighted here
Answer : Option A
Explaination / Solution:
No Explaination.


Q8. Macro economics studies
Answer : Option B
Explaination / Solution:
No Explaination.


Q9. _____ is an act of abstinence from consumption
Answer : Option C
Explaination / Solution:
No Explaination.


Q10. Identify data which are statistics
Answer : Option A
Explaination / Solution:
No Explaination.